Goudsmid Scholten

Shop

Unieke sieraden

Verlovingsringen en trouwringen

Mensen willen graag met een ring de liefde voor elkaar bezegelen. In de eerste fase is dat dan vaak een verlovingsring of relatiering. Na een huwelijk volgt dan een trouwring.

Ik kan aan die ring een uniek uiterlijk geven. Een ring die je niet bij de juwelier zult vinden en die in geen enkele standaard collectie voorkomt. Ik maak ze namelijk uniek naar de persoonlijke wensen van het stel. En geïnspireerd door de emotie die beide geliefden bij mij in het atelier hebben getoond.

Nieuwe Unieke Sieraden op wens maken

Heeft u bijzondere wensen of wilt u een belangrijk persoon in uw leven verrassen met een uniek sieraad? Ik help u graag te ontdekken welk sieraad het best bij u wensen past. Ik kan uw wensen tastbaar maken in een sieraad.

Gedenksieraden

Na het overlijden van een oma of opa, of vader of moeder liggen hun ringen en andere sieraden vaak een poos in een doosje te verstoffen. Zonde, want er zit een grote emotionele waarde aan vast. Ik kan die erfstukken opknappen, op maat maken of samenvoegen tot een nieuw sieraad. Dan wordt de trouwring van oma ineens een herinner-ring, die weer met plezier en trots gedragen kan worden.

Hergebruik van sieraden

Oude sieraden waar weinig emotionele waarde aan vast zit, hebben nog altijd de goud- of zilverwaarde. Of de waarde van de verwerkte edelstenen. Ook daarom zou je ze snel uit dat stoffige doosje moeten halen. Ik kan ze omsmelten en er een persoonlijk ontworpen sieraad van maken. Bijvoorbeeld een assieraad, waarin de as van de overleden dierbare verwerkt kan worden. Daar komt dan toch uiteindelijk ook weer die emotionele waarde in terug, want het nieuwe sieraad is immers gemaakt van het goud of zilver en/of de edelstenen van oma of opa

Allergie voor goud en zilver?

Titanium kan de oplossing voor u zijn. Het is een sterk materiaal maar velen goudsmeden en juweliers zien beperkte mogelijkheden. Ik zie daarin de uitdaging om zoveel mogelijkheden er uit te halen. Graag wil ik uw wensen bespreken en kijken we samen hoe ver we kunnen komen. Zo heb ik laatst een bruidstel ontzettend gelukkig gemaakt met hun trouwringen. Ze kwamen helemaal uit Eindhoven omdat ze ik hun wensen wel kan realiseren. En dat alles in titanium omdat zij allergisch is voor goud en zilver

Zelf een uniek sieraad?

Zelf ook een idee voor een uniek sieraad of wil je een idee verder uitwerken. Vul dan het formulier hiernaast in en dan neem ik contact met u op!