Ontwerp Proces

PERSOONLIJKE SIERADEN

Wilt u een persoonlijke sieraad? Dan zal ik tijdens een gesprek met een kop koffie of thee, goed luisteren naar al uw wensen. Veelal merk ik dat het gesprek als een verwerking word gezien van belangrijke en/of emotionele momenten in uw leven.

Heeft u een mooi feest in de toekomst te vieren of een dierbare verloren? Dan vertaal ik dit graag van het gesprek naar een sieraad en maak ik uw emotie draagbaar.


HET GESPREK

Elk gesprek met een klant verloopt anders. De ene weet al precies hoe die gene het wilt hebben en de ander weet geen idee hoe het er uit komt te zien, met haar/zijn wensen.

Graag luister ik naar uw verhaal en met als gevolg, vertel ik alle mogelijkheden die er van toepassing zijn om de emotie het beste naar voren te laten halen.

 

 


UW PERSOONLIJKE SIERAAD

Voordat ik het volledig van uw goud maak, maak ik een voorbeeld sieraad in een ander materiaal.

Dat doe ik zodat u weet hoe het tastbaar aanvoelt, hoe het er uit komt te zien en of het lekker zit maar ook zeker volledig past bij wie u bent. 

 

Nadat ik het voorbeeld sieraad heb gemaakt, kom ik er achter of alle mogelijkheden bij elkaar passen en of er nog veranderingen moet gebeuren zodat alle emotie op zijn plaats vallen.


EINDRESULTAAT

Na alle gesprekken die we hebben gehad, de juiste keuzes hebben gemaakt en alle mogelijkheden hebben besproken, ga ik definitief uw persoonlijke sieraad tastbaar maken.

 

Het eindresultaat zorgt altijd voor een glimlach en/of een traantje van alle emoties.

 

 


Het geeft als goudsmid en als persoon een goed gevoel als ik het resultaat behaal bij mijn klant. 

Ik ben trots als goudsmid dat ik dit mogelijk kan maken.

 

 

Goudsmederij Scholten: Goud met Emotie 


Alle rechten over het ontwerp blijven voorbehouden aan Goudsmederij Scholten.